06 18 676 892 hello@angelique-aniba.nl

Energie Reset

Wat is een energie reset?

Een Energie Reset is een moderne behandelmethodiek die in korte tijd de fysieke en mentale gezondheid optimaliseert. Omdat het op meerdere niveaus tegelijk werkzaam is kan het ingezet worden voor het herstel van zowel lichamelijke, emotionele als geestelijke klachten.

Heel simpel uitgelegd; we kunnen de mens vergelijken met een computer. Alle dingen die in ons leven gebeuren krijgen een plekje op onze harde schijf. Raakt de harde schijf te vol, dan gaat de computer minder goed werken. Programma’s blijven hangen, openen helemaal niet meer, of crashen voortdurend. Tijdens een Energie Reset wordt jouw harde schijf (jouw Ware Ik) opgeschoond. Alles wat niet meer nodig is wordt verwijderd en programma’s die je mist worden geïnstalleerd.

Het grote voordeel is dat er op alle vlakken tegelijk wordt gewerkt; zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle vlakken waar we (nog) geen weet van hebben. Het heeft direct effect op je bewustzijn, maar ook je onderbewustzijn. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname, gezien het feit dat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade.

Voor wie?

Deze behandeling is voor iedereen geschikt. Controle loslaten en overgave tijdens de sessie leiden tot een sneller resultaat.

Voor wat?

Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering. Het doel is om jou weer in je optimale perfecte staat te krijgen! Zodat jij kunt functioneren vanuit jouzelf, en niet vanuit wat anderen van je willen, denken of verwachten.

Ook het opschonen van de interne harde schrijf is erg prettig. Even een reset en alle programma’s die niet meer nodig zijn verwijderen voor meer ruimte in je lichaam en leven.

Eventuele vervolgbehandelingen

Vaak is 1 behandeling al voldoende om van een klacht af te komen. Een eventuele vervolgbehandeling kan nodig zijn om de laatste restjes te verwijderen en het systeem helemaal op te schonen. Wanneer deze behandeling voor jou nodig is merk je meestal zelf.

Wil je meer weten over Energie Reset in Noordwijk Zh? Neem dan even contact met me op en ik voorzie je graag van meer informatie!

Opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd:

  • Energetisch Therapeut, bij Patrick Vierhout – Wapiti Healing
  • Trancehealing & Mediumschap, bij Jaco Elken
  • Touch of Matrix (Basismodule, Inspiratie & Updates), bij Günther de Jong
  • Acces Bars, bij Femke van Kuijk

Tarieven

  • Het tarief van de eerste sessie inclusief intake is € 125,-
    De eerste behandeling duurt meestal ca. 90 / 120 minuten.
  • Een Next Step sessie is € 83,- en duurt ca. 60 minuten.
  • Een Quick sessie is € 42,- en duurt ca. 30 minuten.

De vervolgbehandelingen variëren in duur en behandeling, afhankelijk van de aard van de klachten en het tempo van herstel. Ieder mens is uniek en reageert anders. Dus elk healingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo.


Recencies

Wat begon met afslanken werd uitgebreid met schoonheidsbehandelingen. Na een moeilijke periode de Energie Reset gehad bij Angelique, wat een mooie ervaringen heb ik mogen beleven. Ook mijn zoon heeft hier veel baat bij gehad.
De warme persoonlijkheid van Angelique, haar eerlijkheid, nuchterheid, maar ook de wil om de klant in de watten te leggen is wat haar onderscheidt voor mij. Elke behandeling is een verrijking en ik ga altijd met meer inzichten weg, maar bovenal vol positiviteit en heerlijk ontspannen.

Suzanne


Ik had een Energie Reset bij Angelique geboekt en was eerst nogal sceptisch en ik ging er vrij nuchter heen omdat ik al diverse therapieën heb gehad. Maar ik kon me al vrij snel overgeven. Ik had ook erge last van mijn linkerschouder waar ik zeker 1 jaar mee loop en fysio niet hielp. Ik merkte al vrij snel waar mijn blokkades zaten en dat er veel bij mij werd opgeruimd. Tijdens deze sessie kwam er veel naar boven. Na deze sessie voelde ik me stukken lichter en wijzer wat betreft de dingen waar ik tegen aanliep. Ik verbaas me ook dat ik bijna geen last meer heb van mijn schouder wat ik echt bijzonder vind. Dus bij deze raad ik deze sessie aan, ben erg blij dat ik dit heb ervaren.

Pascalle


Als ik bij Angelique ben geweest dan ben ik zo weer blij en gelukkig en zie ik alles weer helder voor mezelf.

Denise


Jarenlang met rugklachten gelopen en op een gegeven moment ook nekklachten. Na foto’s te hebben gemaakt, bleek ik een scoliose en slijtage in de tussenwervelschijven en si-gewricht te hebben. Fysiotherapie en mensendieck heeft helaas niet echt geholpen. Met name tijdens en na het tennissen had ik veel last. Na de energietherapie van Angelique zijn de klachten voor het grootste deel verdwenen. Ik heb zelfs weer aan de tenniscompetitie mee kunnen doen! Echt heel blij mee!

Marielle


 

Collectief Alternatieve Therapeuten

Geschillen Alternatieve Therapeuten

× WhatsApp