06 18 676 892 hello@angelique-aniba.nl

Human Design

De kern, de basis, jouw blauwdruk…


Wat is Human Design?

Human Design is zo een fantastische tool al zeg ik het zelf. Wanneer je jouw chart voor het eerst ziet lijkt het allemaal abacadabra en moeilijk. Daar kom ik verandering in brengen door het op een simpele, concrete en praktische manier uit te leggen. Hoe fijn zou het zijn wanneer jij ontdekt welk Human Design type jij bent? Waar jouw kwaliteiten en valkuilen zitten, waar jij energie van krijgt of wat je energie kost. Op welke manier jij het beste beslissingen maakt. Moet jij ergens een nachtje over slapen of weet je het eigenlijk al meteen en mag je je onderbuikgevoel vertrouwen? Een aap moet je toch ook niet laten vliegen? En een vis hoort niet in een boom te klimmen!

Wat hiervoor nodig is? Jouw geboortedatum, -plaats en -tijd.

In mijn optiek is Human Design de basis van alles. Hoe fijn is het om je harde schijf in te zien, en te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen, wat jouw valkuilen zijn en op welke manier jij dus het makkelijkste in flow door het leven kan bewegen.

Voor wie zijn de readings en sessies?

Een reading of sessie is voor iedereen die de basis van zijn/ haar design wilt begrijpen. Voor iedereen die net begint met Human Design en meer inzicht willen in de basiselementen. Voor diegenen die vastlopen op werk, privé of relatiegebied, die het roer willen omgooien of die nieuwsgierig zijn naar hun eigen unieke design.

Een reading geeft je niet alleen inzichten en kennis, maar ook praktische handvaten om écht met je design aan de slag te gaan. In mijn readings en sessies ligt de focus op het leven van je design, er wordt niet gekeken naar de diepere lagen van je design zoals de transits en maanstanden.

En nu? Kijk hieronder welke optie jou het beste lijkt en neem contact met mij op!


Ingesproken reading ▲

Normaal 125 nu voor € 99,-

Leer jouw Human Design chart lezen en begrijpen! In de ingesproken reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, innerlijke autoriteit, het niet zelf thema en profiel. Daarnaast geef ik meer inzicht in je open en gesloten centers, je kanalen en jouw missie (incarnation cross).

Ik breng alle basisinformatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt, en ik geef je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design.

Inclusief:

 • ingesproken berichten via WhatsApp van ruim 60minuten
 • concreet en praktisch, met een vleugje humor
 • focus op de basiselementen van je chart: type, strategie, autoriteit, niet-zelf, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • handige tips

Persoonlijke reading ▲

Normaal 175 nu voor € 149,-

Wil jij graag 1:1 of live online in gesprek met mij jouw Human Design ontrafelen? Tijdens een persoonlijke reading komen de belangrijkste basisonderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, innerlijke autoriteit, niet-zelf thema en profiel. Daarnaast geef ik meer inzicht in je open en gesloten centers, kanalen en jouw missie (incarnation cross).

Ik breng in het gesprek alle basisinformatie uit je chart samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Deze persoonlijke reading geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je chart te duiken. Ook beantwoord ik meteen de vragen die je op dat moment hebt.
Alle informatie breng ik met een vleugje humor en zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt.

Inclusief:

 • 80-120 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • online via Teams of live op locatie
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Duo reading ▲

Normaal 350 nu voor € 249,-

Willen jullie graag meer begrip voor jezelf en de ander? Boek dan nu samen met je partner, je moeder, je vader, je kind of met wie dan ook een duo reading!
Hierin leg ik de basis uit van Human Design en ga vervolgens door op de verschillen en overeenkomsten in jullie design. Ik geef tips en handvaten om voor verschillende situaties helderheid te scheppen, ook beantwoord ik meteen de vragen die jullie op dat moment hebben. Alle informatie breng ik met een vleugje humor en zo praktisch mogelijk, zodat jullie er zelf direct mee aan de slag kunnen en de ander beter begrijpen en meer in hun waarde kunnen laten.

Inclusief:

 • 90-120 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk en verbindend
 • focus op de basis elementen van jullie charts: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel en centers
 • online via Teams of live op locatie
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Human Design Party ▲

Vanaf € 49,- p.p*

Ken je de ouderwetse Tupperware party’s nog? De host organiseert een party, verzorgt de hapjes en drankjes en nodigt vrienden en vriendinnen uit en krijgen gezamenlijk uitleg over bakjes en deksels.
Hoe leuk zou het zijn om nu met jouw eigen vriendengroep een heuse Human Design Party te houden! Ontdek welk type jijzelf bent en ontdek wel type je vrienden/vriendinnen zijn!
Het is zo fijn om te weten wat je aan elkaar hebt en hoe iedereen het beste tot zijn/ haar recht kan komen. Deze party kan plaats vinden bij jou thuis. Organiseer dan zelf de hapjes en drankjes en bij *minimaal 8 deelnemers is het voor de host helemaal gratis!

Wil je liever mijn locatie in Noordwijk gebruiken? Neem dan even contact op voor overleg en prijsindicatie.
Heb jij een bedrijf en wil je een Human Design Party voor jouw team of afdeling organiseren? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten:

 • ruim 2,5 uur
 • veel kennis
 • laagdrempelig
 • concreet, praktisch, persoonlijk en verbindend
 • focus op de basis elementen van de charts: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel en centers
 • live op locatie (excl. reiskosten)
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

  Op donderdag 23 mei om 19:30 is er een party op de Voorstraat in Noordwijk!
  Klik hier voor meer info en het aanschaffen van jouw ticket!


Check-up sessie ▲

Normaal € 65 nu voor € 48,-

Heb jij een ingesproken reading ontvangen of een persoonlijke reading gehad, maar loop je bij het leven van je design tegen dingen aan? Heb je nog wat concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terugkomen? Is er iets uit je design waar je graag meer over wilt weten? Maak dan een afspraak voor een check-up sessie!

Inclusief:

 • 30 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • online of telefonische afspraak
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Zakelijk ▲

Coming Soon…!

Recencies


Door Angelique mogen kennismaken met Human Design. Tof om in deze vorm mijn blauwdruk te ontdekken. Ik kreeg een mooi plaatje doorgestuurd, maar begreep er nog weinig van. Met veel plezier de geluidsopnames van Angelique geluisterd waarin ze, op zeer heldere, humorvolle en praktische manier toelichting gaf op mijn profiel. Veel herkenning en nieuwe handvatten om, op basis van mijn profiel, mee te handelen. Het heeft mij gevoed met nieuwe inzichten die geregeld opkomen, zodat ik bewust keuzes kan maken. Ik zou een reading bij Angelique zeker aanraden. Mooi en fijn mens met veel talent!

– Angela, Generator 2/5 Sacraal


Ik vond het bijzonder te ervaren dat door middel van het geven van mijn geboorte gegevens, een beeld te krijgen en te horen wat eigenlijk gewoon klopt. Het beluisteren van de ingesproken berichten van Angelique naast het uitgeprinte Human Design werkt heel prettig. Heel erg interessant, herkenbaar en confronterend tegelijk. Kreeg ook veel gevoel bij de uitleg omdat ik bepaalde punten van mijzelf herken maar niks meedoe omdat ik soms niet weet hoe. Dit wil ik gaan ondervinden, voel ik nu. Mij er meer van bewust worden, zeg maar. Er waren ook punten bij, wat ik direct herken van mijzelf en waar ik mij sterk in voel en aan die punten hou ik mij stevig vast. Dankjewel Angelique, ik heb hier alleen maar van geleerd en je hebt me ook weer een stuk bewuster van mezelf gemaakt, hoe belangrijk is dat!

– Jolanda, Generator 1/3 Emotional


Jeetje! Wat een informatie heb ik gekregen! Zo veel informatie en vaak zo herkenbaar. Veel dingen die ze vertelde waarvan ik altijd dacht dat het “normaal” was, maar blijkbaar is dat hoe ik ben/ denk. Angelique legt het ook nog eens vakkundig en duidelijk uit, aanrader!

– Viola, Generator 4/6 Emotional


Angelique haar vibes en manier van overbrengen zijn ontnuchterend, met een vleugje humor en met zoveel liefdevolle aandacht. Ze pluist je hele profiel uit, spit terwijl je erbij zit alles door én beantwoord vragen uit je hele systeem. Écht een aanrader voor jezelf, in je relatie, voor de dynamiek met je kinderen én je business.

– Bianca, Generator 2/4 Sacral


Angelique heeft mijn Human Design gemaakt en tot in detail uitgelegd. Het heeft mij verhelderende inzichten gegeven over mijn eigen gedrag, gevoelswereld en omgang met anderen. In grote lijnen was ik al bekend met deze informatie over mijzelf, alleen is die soms moeilijk in woorden te vatten. Het is dan fijn als iemand anders dat wel lukt. Ik was nog niet bekend met Human Design. Op het eerste oog vond ik het abracadabra. Heel knap hoe Angelique alle materie duidelijk (en met humor) uitlegt. Ze geeft daarbij voorbeelden die direct herkenbaar zijn, zodat de informatie goed blijft hangen en goed toepasbaar is. Angelique maakt het design dus concreet en praktisch. Veel dank hiervoor!

– Eveline, Generator 6/2 Sacral


Door Angelique heb ik kennisgemaakt met Human Design. Er is zoveel te ontdekken en Angelique legt het allemaal heel rustig en begrijpelijk uit, met praktische voorbeelden, en met een enthousiasme die super aanstekelijk is! Door de reading begrijp ik mijn profiel en wat dit voor mij kan doen, kan niet wachten om nog meer te ontdekken. Ik ga zeker de spraakberichten van Angelique nog vaker terugluisteren!

– Veerle, Generator 4/6 Sacral


× WhatsApp