06 18 676 892 hello@angelique-aniba.nl

Choco Shift

Hoofd uit, Hart aan en dit alles voorbij het Ego

Choco Shift  staat voor het maken van een Shift in je bewustzijn met speciale chocolaatjes. Tijdens deze Shift word je meegenomen op een reis in jouw onderbewuste. Je kan dit ook zien als een “Deep Dive Coaching sessie”. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien of confrontaties aan te gaan. Vaak is het zo dat tijdens een Choco Shift je in verbinding komt met de bron, met liefde en met het eenheidsbewustzijn. Om deze reis te kunnen maken is er een hulpmiddel in de vorm van een chocolaatje nodig. Deze is legaal, 100% natuurlijk, vegan en zorgt ervoor dat er een directe verbinding wordt gemaakt met jouw hartfrequentie.

Het is mogelijk om een Choco Shift privé of met z’n 2e als DUO te maken. Deze sessies vinden plaats op de Voorstraat 132 in Noordwijk. De DUO is inclusief overnachting.

Voel jij een Ja? Of wil je hier meer over weten en onderzoeken of deze manier geschikt is voor jou, neem dan contact met mij op of download de brochure voor uitgebreide informatie en tarieven.

Retraite ▲

Na 4 zeer geslaagde Choco Shift retraites staat er voor nu nog geen 5e editie in de agenda. 

Wil jij je op de hoogte blijven?

Stuur een berichtje met jou contactgegevens via whatsapp, e-mail of connect op social media

Samenwerking ▲

Wil jij met mij samenwerken of wil jij mij inhuren als masseuse, energetisch therapeute & space holder tijdens plantmedicijn ceremonies, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

× WhatsApp