06 18 676 892 hello@angelique-aniba.nl

Ballancer 606

De Ballancer 606 is een revolutionair toestel met een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage.

De Ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie; dit is het openmaken van de lymfeknopen voor beter resultaat!

Door middel van aangename massagegolven worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt.

Je verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport, én het voelt zéér aangenaam en ontspannend.

De Ballancer zorgt voor:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet 
 • Afvoer van vochtophoping / oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen / reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier)pijnen
 • Meer energie
 • Een zeer ontspannen verwenmoment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Werking

 

Bloedcirculatiesysteem

De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Lymfesysteem

Naast de bloedsomloop heeft het lichaam nog een belangrijk transportsysteem; het lymfesysteem. De bloedsomloop is een gesloten systeem, echter het lymfesysteem is dit niet. Deze eindigt, als vertakkingen van boomwortels, in alle lichaamsweefsels. Via het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd. Het lymfesysteem trekt zo’n 10x per minuut samen en heeft het vermogen deze samentrekking te verhogen door bijvoorbeeld sporten. Door de mechanische behandeling van de Ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60x per minuut.

Spijsverteringssysteem

De Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Spieren

De Ballancer 606 masseert de spieren. De bewegingen helpen toxinen te verwijderen na sporten en lichamelijke activiteiten. Werkt tevens rustgevend, ontspannend en herstellend op de spieren, en geeft verlichting bij pijn.

Huid

De Ballancer massage verhoogt de bloedstroom en verse zuurstoftoevoer naar de huidlagen. De huid zal er steviger en gezonder uitzien en voelt gladder en zachter.

Tarieven

Losse sessie 45,-
Kuur van 10 behandelingen 399,-
Voor of na een behandeling 35,-

 

 

× WhatsApp