06 18 676 892 hello@angelique-aniba.nl

Just being… Angelique

Mijn naam is Angelique Aniba en ik ben in 1984 op deze aardbol geland. Ik ben gek op persoonlijke ontwikkeling, mensen helpen en ontdekken hoe de wereld en ikzelf in elkaar steekt en dat merk je ook in mijn aanbod.

Ik was een vroege leerling en ging op mijn 15e al naar het MBO voor uiterlijke verzorging, alles wat ik leerde ging ik meteen in de praktijk toepassen. Mijn familie was een gewillig slachtoffer.

Na mijn examen ben ik verder gaan leren voor pedicure en daarna voor kapster. En in de tussentijd startte ik op mijn 19e Toetjée! op. Het kappersvak liet ik als eerste vallen en m’n aandacht ging uit naar het lichaam. Afslanken werd onderdeel van de praktijk. Na 12,5jaar verviel ook het pedicure vak en werd mijn aandacht getrokken naar “alles wat er nog meer is”.

Toen ik in 2011 mijn been brak en het herstel erna niet optimaal ging kwam ik terecht in de alternatieve hoek. Op wondere wijze was mijn been weer als vanouds en was mijn interesse zo gewekt dat ik me hier meer in ben gaan verdiepen. Energieopleidingen, mediumschap trancehealing, astrologie, kwantumfysica. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Menig cursus ben ik afgelopen en heb zelf ook diverse transformerende sessies mogen ervaren met verschillende plantmedicijnen, ademwerk, trancereizen, hypnose etc.

Uiteindelijk heeft dat alles ervoor gezorgd dat ik nu ben wie ik ben en doe wat ik doe.

Volgens mijn Human Design is het mijn missie is om verbeteringen aan te brengen met als doel het leven beter en gelukkiger te maken. Hoe mooi is dat.

En of dat gebeurt door wenkbrauwen die weer mooi geëpileerd zijn, door mijn behandelingen met magische massages of door bewustwording met een Human Design Reading.

Want weet je wat het is. Ik geef al mijn behandelingen en sessies op de manier hoe ik ook dolgraag zelf een behandeling/sessie zou willen ervaren. Down to Earth, met een dosis humor, in een mooie, fijne en veilige ruimte waar jij helemaal centraal staat om weer bij jezelf te komen en te genieten.

En wat ik over 5 jaar (nog) doe?

Geen idee. Ik vertrouw op mijn sacraal (onderbuikgevoel). Reageer op wat er op me afkomt en zie waar het leven mij brengt. De vraag die regelmatig door mijn hoofd spookt: Wat als je nog maar 3 jaar te leven hebt? Zou je dan doen wat je doet? Zou je iets anders doen? Zorg dat je geen spijt krijgt van dingen die je niet gedaan hebt!

 


Wat anderen over mij zeggen:


Spiritueel, zorgzaam, feestbeest, lekkere van alles mix.

Michelle


Jij bent ontdekkend! Met jou is het leven 1 grote verrassing, je weet nooit wat je nu weer ontdekt of waar je met jou weer tegen aanloopt. Jij bewandelt unieke wegen, verrast anderen met spontane dingetjes, dat is superleuk en waardevol. Jij maakt van alles mee en zo heb je altijd uitzonderlijke verhalen. Er is altijd iets nieuws te beleven. Met een open blik loop jij door de wereld, ben je nieuwsgierig naar mensen en hun verhalen. Je houdt van verschillende mensen. Ze geven je toegang tot allemaal nieuwe dingen. Jij loopt jouw unieke weg en deelt je positieve energie, dat is waardevol!

Annelies


Lief, blij opgewekt, enthousiast en positief.

Nathaly


Empathisch.

Esther


Jij zorgt voor een goede gedegen voorbereiding en in het moment kan je alles laten voor puur zijn en maximale beleving.

Bianca


Spontaan, energiek, open.

Mascha


Jij begrijpt snel de problemen van mensen en daar heb je dan passende oplossingen voor en advies wat ze ter harte nemen. Bijna een voorbeeldfunctie. Je bent geen geitenwollensokken type maar “Spiritueel op slippers”. Jij maakt spiritualiteit nuchter en toegankelijk. Daarnaast ben je prettig gezelschap met humor, leuk om naar te kijken, communicatief sterk en zelfbewust.

Jeroen


Jij bent heel warm en benaderbaar en mensen stellen zich gemakkelijk open bij jou en ik vind jou een heeeerlijk mens!

Sanne

× WhatsApp